Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Sabtu, 13 Mac 2010

AGAR-AGAR KERING


latest feed,leh dptkan di

Agar-agar kering ni one of the desert yg semakin dilupakan.Nak buat dia pn xla ssh mn...Yg penting adunan n cara kna betul.Also,bgantung kpd cuaca.Slalunya,time raya mmg ada.Tp dek kuih2 moden yg makin dpt tempat kt ati housewife zmn skrg,agar-agar kering ni cam dh dilupakan.

En.hubby teramatla suka mkn agar-agar kering ni sbb mak n opah dia slalu buat ms dia kecik2 dulu.Tapi sekarang ni,dh xdpt nk mkn.So,dia cdgkn utk buat sales on this food.so,aku pn tryla...x sangka la pulak,dhla witout any teacher-salin resepi kt tenet jer,mnjd la pulak agar-agar kering ni...hehehe...

So,km pn letakla kt gerai nasi lemak kami...nk tgk ada sambutan x...alhamdulillah,sambutan agak menggalakkan.

Pek Promosi 120g
RM3/bx
RM5/2 bxs

Dah tengok sales pn ok,kami letak iklan dalam

mudah.com.my
olx.com.my

Rsnya betoila kot add tu...hehehe

Alhamdulillah,sambutan pn ok gak...dptla 2-3 cstmr yg order.Memandangkn ada permintaan,dgn pertlgn en.hubby,dia buatkn kerangka utk jemur agar2.so,skali produce lehla dlm 12kg.
skrg ni klu ada sesapa nk,lehla...ada ready stock.

RM20/kg
RM2.50/g

Atau pun...apa kata join page kami kt fb  AGAR-AGAR KERING
Sumer updated data ada kt situ yerrrr...


RM50
2.5kg

Agar-agar dijemur antara 3-5 hari utk pastikan betul2 kering n thn lama.
p/s:ni utk tgkp gmbr je-utk jamin kebersihan agar2,kami 'selimutkan' dgn kain yg nipis

Agar-agar dah mula kering

Agar2 pd hari ke-2 di jemuran

Dh berkerak pn...

Dalam perancangan nk pasarkan agar-agar kering ni ke seluruh Malaysia (besar sggh cita2...hehehe...) Sape yg bminat tu,lehla contact kami k...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan