Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Sabtu, 24 April 2010

DAH SETEL 1 HAL...




Dah setel bab acuan,aku n en.hubby gerak lak ke Jusco...Dh penat2 keja utk anak2,tingin lak nk beli mainan kat anak2 (walhal tiap2 mggu aku beli...kah kah kah) dlm dok marah kata tamau beli dh mainan kt Abg (main xreti simpan punya psl),aku beli set buku kat dia.Kemain hepi anak aku yg sulung tu...suka ati tgk dia excited tgk buku2 tu...


Sj gatal msuk Jusco...dah terbekenan acuan ni lak..hahahaaa...Dah ada btk hati,tp yg dok ada besar,so amek la yg ni lak...huhuhu -->alasan yg aku bg ms en.hubby bebel...Syg Darling...! Hahahaa..

Ada teddy bear,bintang & Hati...Sukaaaaaaaaaaanya aku!






So,target minggu ni,siapkan tempahan Emilia n buat agar2 ngn acuan baru...CAYALAH!
Pas ni bertambah sukala aku buat agar2 kering...& bertambah seronokla u olz nk tempah,especially as door gift kan...

Pulun punya pulun smlm,alih2 hujan lebat...xdpt la aku nak antar brg2 ke Kompleks Tabung Haji nya...Memula tu ralat la gak kan...Yela,ingatkan leh la nk setel dlm 1 hari.Hari ni leh nk rileks gak.Hmm...

Tp,rupanya ada hikmahnya hujan lebat smlm tu...

Hr ni,pg2 buta aku dh kuar ngn en.hubby...Pas antar anak2 kat umah mama,kami pn merempit la ke sana...Leh thn gak en.hubby bw moto nya...Dh biasa pn...Setakat ngn Honda EX5 tu,laju mn sgtla yg leh km pi..Hahahaa...So,pas dh setel kat sn..km pn bertolak lak ke Azhamas.(pengedar area Pmtg Pauh)

Dah setel dua bab...kami pn meronda la dulu sblm amek anak2.Dan la p ke B'worth-nk cr acuan baru...Dpt gak akhirnya acuan yg kiut-miut ni...
 Acuan Bunga Ros

Sblm ni dh ada beli satu tapi bsr sgt...so,amek ms nk dkt 1bln pn xkering btoi...So,yg ni kecik ckit...hope leh jd elok la...


Katak yg amat kiut-yg geng ngn Hello Kitty tuuuu...


Doraemon

2 ulasan:

  1. kEDAI BAKERY KT kULIM PUN ADA JUAL BYK JENIS ACUAN MCM NI.. TRYLA G KT TAMAN SELASIH KEDAI DIA NAMA sAYANG bAKERY.

    BalasPadam
  2. okeih...tima kasih k.jeri...nnt sy p tgk,leh singgah kt kak skali...

    BalasPadam

KAMI DI SINI

Kengkawan