Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Rabu, 28 April 2010

TEMPAHAN BULAN 6...

Bulan 6 ni,byk kenduri...Slalunya,bila kenduri ni,sabtu n ahad,aku tutup gerai nasi lemak.Sbb kengkadang tu ada order lauk tambah cam Ayam Masak Dendeng @ Daging masak Hitam. But,most order Ayam Masak Dendengla... Sekor ayam aku kira RM25,ikutla customer nak potong baper.Slalunya potong 18-24...Sonang nk makan....Potong 30 pun ada gak...Yang tu slalunya buat reramai mkn la kan...Ngeee....Sekadar info tambahan...

So,kat sini aku juz nak maklumkan tempahan agar2 utk bulan 6,if there anyone yg nk order...
Buat ms ni,tempahan baru mencecah 34kg. Disebabkan musim hujan,aku pun xberapa berani nk janji byk2...so,utk bulan 6 ni,aku minimize ke 50kg je...So,sesapa yang nak order masih boleh lagi laaa...Tapi,sebelum 10/5 ni...bukan per,kang xsempat nak kering,malu tuan umah...ngn aku2 masuk paper lak...Aiyork...Apa2 pn...mmg berbanggala dpt cstmr cam korang...TQVM yeeee...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan