Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Khamis, 6 Mei 2010

KAT MANA SILAP DIA....?


Agak menyakitkan hati utk hr ni.Ntah kat mana silapnya,agar2 yg dijemur tak kering2...dh nk masuk 2 mggu.Slalunya,wpn ujan,akan amek ms 1mggu ja utk kering...Yg lg peliknya,warna purple ja pulak tu...

Sblm ni pn sama,asal aku guna purple ja,konpom xkering.siap btukar jd kaler light blue lg...x ke pelik jdnya...Sakit ati pya psl,2kg agar2 kering terpaksa buang cm tu ja...Aku nk buat sumbat apa klu dh bsh cm tu...Mn leh pggl agar2 kering lg dah...ngaaa....

So,kesimpulannya pas ni no more purple smpaila aku jumpa purple brand len lak...tu pun kalu ok....isk3...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan