Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Sabtu, 29 Mei 2010

TEMPAHAN SEMPENA AIDILFITRI....


Salam buat semua yg membaca...cam xcited sgt la aku ni nk raya yerrr...
ganti posa pn x abes g,ada ati nk raya...NGAAA!.
Kna abeskan ganti cecepat ni...3 bln tu xlama mana...sempatkah aku...ngeee...jgn terkena byr FIDYAH lak nnt...huhuhu

Haaaaa,kn 3 bln tu x lama mn...Tmbhn bg pengusaha agar2 kering cm aku nih...Mak aaaiiii,perasan siot...! Bkn apa,agar2 kering ni bgantung ngn cuaca.So,aku mmg dah start buat utk hari raya ni. Lg,tempahan door gift pn ada lg ckit nk setel...Mmg nk kna schedule btoi2...Smpai ry ni,mmg agak bz la aku...i/Allah...tu sumer rezeki...ALHAMDULILLAH....

So,to mention alz....aku meng'offer'kan sesapa yg nk order agar2 kering ni utk raya,cptla berbuat demikian. Aku ada had utk thn ni.
150kg je...
Lgpun baru lg,tamau amek byk2 sgt. Nk control quality...

Utk order pelbagai jns...
I means nk berperisa @ aneka btk,
aku amek order sampai
10/6/2010 je.
So,plz order sblm tarikh ni k...
Lps dr tarikh tu,aku akn produce yg biasa je...

So,sapa cepat dia dpt lerrr...Klu nk gak yg flavoured,boleh...tp bkn heart shape la...shape tradisional je...ok?leh fhm kot no....

Mcm biasa,bila dh buat tempahan tu,need
deposit 50% to confirm order k...
then,
sblm delivery,kna completekan payment...
Apa2 xfhm,aku berbesar ati utk jwb any quest...ngeeee!

So,cam tu lah ceritanyaaaa....Kot nk jd agen raya ke,apa ke...roger direct to my phone k...so,akan dpt immediately respon.klu mail @ msj kt cbox...lmbt la ckit...but still respon...ok...soooo,tq 4 u olz support k...love u olz sooooooooooo Much!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan