Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Selasa, 15 Jun 2010

Batik Sarong Online Giveaway

Hehehe,sj gtl join qiveaway la pulak...dh tentu2 xda bhn nk tulis.tu yg senyap sat.dok pening kaplo,order dh terdelay 2 mggu.Asek ujan la pulak. So jom kita tgk,apa syarat join give BSO ni...

Syarat-syarat untuk giveaway adalah

  1. Mesti mempunyai blog. (of course...ni kan blog aku yg punya...heheheeee)
  2. Mesti jadi follower BSO sepanjang tempoh giveaway. (ooohhh,sudah buat td...)
  3. Buat satu entri "Batik Sarong Online Giveaway" dan tinggalkan link korang kat komen entri ni. (ni tgh dok merapu buat en3 la ni...ngeee)
  4. Copy paste banner BSO dan letak pada side bar blog korang. (yg ni mmg dh buat...x caya,leh korek side bar sblh kiri...heheheeee)
Sj la boring2 buatla ektibiti ckit kn...asyik dok merapu sengsorang...baik buat kawan...aku x ksah sgt dpt ke x,tp klu dpt shawl tu pun dh ok...hihihi...almaklumlah,aku ni gila pink.huuuuu

So,tu jelah kot...

With Love, Zakiah

2 ulasan:

  1. salam..
    mekasih sudi join..
    check.. gud luck:)

    BalasPadam

KAMI DI SINI

Kengkawan