Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Ahad, 6 Jun 2010

Blogging di pg hari....

Aku ngantukz...tp nk setelkan sumer kja dulu memandangkan anak2 aku dok tdo...klu ikutkan hati,mata ni dok terbayangkan bantal n toto...sedapnya klu leh baring dah ni...tp,tula....lg xnyenyak lena aku selagi x pack order2 yg dok ada tu...bkn pe,takut x accurate ngn bil.order...satu,buat agar2 kering ni tulaaa...thp kering dia tu kdg2 xtentu wpn aku dh guna nisbah yg sama tiap2 kali buat...kdg tu 1kg kering,1kg x...kdg tu kering sumer tp xsampaipn 2.5kg...tu yg agak tensen tuuuu...so,ptg td kutip mn yg dh kering n td tdokan anak2 aku...nk dkt koi 1pg gak lak bebudak tu tdoq.

Dh nm anak mama,selagi aku xlena sblh dpa,selagi tula depa tamau lena.tmbh2 yg sulong si Adam Hilmi tu...siap minum botol sblh aku dok buat kja lg...haruuuuu...so,aku pun mls nk celoteh pjg,nila hasil kja aku utk pg ni....dh nmnya tgkp gmbq pakai hp je...cmnila hasil gmbrnya.... (hubby merajuk tamau beli camera lg dah ---> kami baru beli xsampai 1bln,umah kna pecah,abih kena curik...)

Yang ni order dari Onnie,KL. Nak kenduri 12hb ni.Mggu sudah baru order...seb bek dan gak buat...mula2 dia nak perisa strawberi...tp xsyantikla buat doorgift ngn 1 wrna je kan...kbtln ada order dr Intan Sachets,so,aku harung skali jelah...sbb klu diikutkan,ms dia nk tukar order tu,aku dh buat stgh yg mcm dia 1st order....


 PAKEJ EKONOMI ASSORTED SHAPE + ASSORTED FLAVOUR 20g
( Onnie amek shape bunga )

Flavour yg ada dlm pek Onnie
  • kuning (mango)
  • oren (orange)
  • purple (blueberri)
  • merah (strawberi)


Dlm tiap bubble bag ni ada 50 pek ekonomi...sbb delivery by courier,aku kna la ltkkan dlm bubble bag ni...terjamin la ckit kan...

Ni pulak order dr Intan Sachets Sdn.Bhd...



  • Assorted Shape ( Flower) 500g
  • Assorted Flavour (Heart) 500g
  • Terumbu Karang 100g


Rupa stlh disumbat ke dlm bubble bag

Ni lak order dr Nur Ayuni


Ayuni order 50 pcs cakar ayam + 100g agar-agar kering jns biasa....

So,suma order ni akan through delivery on monday...so,aku dh xth sgt ni...nk zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz................

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan