Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Isnin, 5 Julai 2010

Alhamdulillah....

BLOGGING lg...hehehe

     Ingat x pasal PROJEK BERANI MATI kami laki bini?..hmmm...alhamdulillah,projek success. Yang x success nnt kita tgk bil letrik plak...hahaha...hope tada la tggi sgt.utk 1mggu,dlm keadaan hujan kt cni,oklaaaa...aku leh produce 1.5kg dengan cantiknya...repeat.... ---> DENGAN CANTIKNYA yerrrr... pasepa aku kata dgn cantiknya...?sbb mmg cantik laaa...huhuhuhuuu...dia nyer thp kekeringan tu rata n look tidy.no dust or ants anymooo....alhamdulillah...

     Hari ni mmg nk cakap pasal alhamdulillah je...hehehehe...based on resepi yg kak jeri bg,aku dgn jayanya dpt buat choc homemade.so,pas ni aku nk try pelbagaikan agar2 kering aku nih dikawenkan ngn homemade choc...agak2 leh jd tak arrr?...xpe,kita try dulu...gambar homemade choc aku xdapek nk upload lg sbb kalut sgt dok tekap n masak agar2.ni pun blogging sbb tggu agar2 tu keras...hehehe...sambil-menyambil la kannn....

     Mama aku kata,org pompuan ni xleh "melente' (ralit,leka,lembab,lambat).Sbb kita banyak keja nk buat.X kirala dh ada anak @ lum,tetap kena cargas...So,kat mana yg boleh cilok sempil tu...kenala buat...so,inilah aku...

     Jangan xtau,masa aku pantang lebih kurang hari yg ke 15-20,aku BF Dzulqarnain sambil masak sambal tumis utk gerai nasi lemak kami tau...Aku dh terbiasa sgt.Kdg2 tu,sampai en.hubby bising,xboleh dok diam langsung.Ada je keja nk buat.Aku juz berenti bila tido.Tu pun,kdg2 aku leh terbangun sbb tingatkan keja yg xsiap.

     Sometimes,bila aku xleh siapkan keja aku ikut sched n kualiti yg aku nak,aku mmg bengang abes.Jadi hangin semacam je....Tapi,satu...aku xkacau orang.So,en.hubby akn biaq je aku buat apa yg aku rs aku ptt buat.But once aku kata xmau buat...jgnla dipaksa.Xdanya aku nk buat...hehehehe...

     Apa pun,aku mmg bersyukur,alhamdulillah.Melihatkan kejayaan projek berani mati kami ni,aku agak menaruh harapan kami dpt komersialkan agar2 kering ni one day...i/Allah...

Macam biasa,jgn lupa klik-klik eh...heheheheeeeeee

Untuk produk2 kami,

AGAR2 KERING/KUIH MUIH

Untuk barangan keperluan dapur keluaran IKS Bumiputera Islam,
PRODUK MUSLIM

Untuk terma & syarat membuat tempahan,
CARA TEMPAHAN

Untuk serious buyer only!,
ORDER FORM
 
 
Regards,
Zakiah_MamaAdamz

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan