Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Selasa, 28 September 2010

Haiiiila Blogger....

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera...

Bengang gak aku ngn tenet dlm 1 minggu ni. Nak upload gambaq punyala susah... Dalam facebook,bolehla gagah gak. Blogger ni langsung xboleh... Nak update gambaq kuih-muih lagi... Tension aku.

Aku sorang je ker yang kena @ blogger lain pun sama eak? Haiiiilaaaa Blogger!

Hmmm,esok en.hubby akan bertolak kat KL untuk delivery agar-agar utk Gia. Dah siap pun... Pas ni nak buat agar-agar order Ajra lak... Sayang xleh nak upload pic. Kalau tak,leh la u olz tgk agar-agar kering yang Gia order. Look soooo sweet tau... Gia order btk bunga in 5 basic color la kan... Apa nak buat,xleh nak upload... Xpa,ptg ckit upload dlm facebook.

So,nak cerita per...hmmm,ntah!. K lahhh,assalamualaikum... :-)

Regards,
Zakiah_MamaAdamz
013-435 1062 014-9111 648
adamzshoppe@gmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan