Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Isnin, 6 September 2010

ORDER K.ZUNITA

Assalamualaikum w.b.t & salam sejahtera.

Lbh kurang 3 hari lepas,my family g hantar agar-agar kering yang diorder by K.Zunita utk kenduri anak buah dia di KL. Depa mintak buat besar jari kelingking. So,far,pas tgk saiz yang aku buat tu,ok... K.Zunita puas ati. Purata 1 ketul agar-agar ni +-5-8g/ketul. Comey lak aku tgk bila buat gemok2 ni. Tapi,yang xtahan,proses pengeringan tu la... Luar dah kering,tapi dalam still lembut.

Tapi,dah memang habuan pengantin kot,cuaca masa buat agar-agar kering ni,amat memberangsangkan. Dengan saiz yang di'request' sepatutnya ambil ms antara 2-3 minggu untuk kering sepenuhnya,tp kali ni juz take 1 wx n 2 days. Luckily,kan?

Aku buat 5 warna (basic). Merah,Putih,Hijau,Kuning & Oren. Jom layan pic yang ada.


Cantik kan kaler kuning & oren ni kan kan kannnn?


Hijau,Putih & Merah pun cun gak kannnn?


Gambar total agar-agar sblm antar kat K. Zunita

Agar-agar kering K.Zunita ni kira final project in Ramadhan la... So,pas setel ngan K.Zunita,barulah kami laki bini anak beranak meronda cari baju raya....


Regards,
Zakiah_MamaAdamz
013-435 1062 014-9111 648
adamzshoppe@gmail.com

3 ulasan:

  1. kan kan kannnn...sonot tgk hasil yg mnjd n cstmr pon puas ati...suka tgk kaler dia...i likeee...hihihi

    BalasPadam

KAMI DI SINI

Kengkawan