Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Selasa, 7 September 2010

PROJEK BOON SIEW HONDA SDN.BHD,MAK MANDIN,PRAI,PENANG.

Assalamualaikum w.b.t & Salam sejahtera,

Selesai baju raya,balik tu trus sambung Projek dr Boon Siew company ni. Order 1wx b4. Mula2 pening gak la dibuatnya sebab order bertindih-tindih. Alhamdulillah,selesai gak akhirnya... Tengah hari semalam,dah pun buat delivery.

Memandangkan tis is our first time,kami pun tatau procedure nak masuk ke kilang tu mcmn. Tersangkut kat luar nak dkt 1 jam gak la... Alhamdulillah,2 Adam pun xbuat perangai. Kalau diikutkan,nak hantar mintak Mak Tok jaga sat,tapi dah en.Hubby kata nak tunjuk kat anak-anak susahnya cari duit,setuju je la...

Packaging yang ditempah.
Ada :
2 biji baulu cermai
2 biji loyang manis
2 keping rempeyek
3 biji kuih bakar santan
3 biji putu kacang

Untuk pengetahuan,tiap2 jns kuih tu dipek individually...

So,utk kali ni,Boon Siew order 870 packs ja...
darab dgn 5 jns kuih...
= 4350 packs...
hmmm,rs cm banyak jaaa..huhuhuuu
Rezeki....alhamdulillah...

Finally,setel pack dlm container jam 6 pg...


2 Adamz yang sabar menunggu Mama di dalam kotak... Heeee
(Mama tengah pakai tudung masa ni,rasanya...)


Sebelum repack...
Stok kena simpan dlm bilik...Klu x,abih laaaa....



Regards,
Zakiah_MamaAdamz
013-435 1062 014-9111 648
adamzshoppe@gmail.com

2 ulasan:

KAMI DI SINI

Kengkawan