Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Isnin, 25 Oktober 2010

GIVE AWAY SEMPENA BIRTHDAY YG KE-27,KE-4,KE-28 & ANNIVERSARY KE-5

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera...

Mak aiiii aku nyer title kan...? Menarik what? Hehehe... Actually this last 3 month end of year ( btoi ka aku dok merapu nih? ), aku ada banyak tarikh penting.

26 Okt - Hari Menambah Angkaku... ngaaaaaa... Besday aku lerrr... hehehe,dr 26 ke 27. Eeeeeeeiiiik,ada 3 thn lg untuk tgk impian aku akan mnjd kenyataan @ sekadar angan2.

28 Okt - 4 thn sudah,on this date is Hari Menambah Bil.Ahli Keluarga aku... Hehehe... Besday Adam Hilmi,my 1st son.

15 Dis - My Akad Nikah Day... Huhuhuuuu... ( aiiii,xkan sedih kot - aiyork! )

22 Dis - Hari Tua En. Hubby... hahahaahaaaa.... Dr 27 ke 28. Sorry ye,Darling,Sayang gtau satu donia umoq Darling... Number doesn't matter. The important is what we did & what we have for time we through... ( merapu lagi! )

Sooooo,bersempena hari2 bersejarah dlm hidup aku nih,dengan berbesar hati aku nak buat sedikit give away utk kengkawan2 suma yang sudi menyinggah kat blog aku yang xberapa nak semenggah ni...

Syarat-syaratnya ialahhhhhhhhhh.... jeng jeng jeng...

  1. Kena ada blog.Klu xda blog,cmna nk buat en3 ye tak...? aiyork!
  2. Buat en3,link kan ke sini. Dlm en3 tu,cerita serba ckit psl biz kami ni & put 1 happening birthday celebration pic yg u olz penah buat. (birthday pic ni xwajib,tp klu ada lg baik laaa...)
  3. Nak follow blog pun xpa,xmo follow pun xpa. Tak da paksaan dlm mem'follow' k...?
  4. Post comment to this en3 & jgn lupa ltk link en3 u olz supaya aku leh menjengah en3 u olz tuuuu...
Tarikh bermulanya penyertaan giveaway ni is sempena my besday,26 Okt ni.

Tarikh tutup aku pick sempena Wedding Anniversary kami,15 Dis ni. Hehehe...

Tarikh pilih peserta2 bertuah,sempena besday en. Hubby,22 Dis.

Akan ada 5 peserta bertuah... 5? Five ? Khomsah ? Y?

Hehehe....

Hilmi akan buat random pick sempena umo dia,4 thn + Dzulqarnain buat random pick sempena umo dia,1 thn = 5 thn.

Tis yr is our 5 years lived together.

My hubby melalui 5x lafaz to get me... Heheheheeeeee

So,kita nntkan...saperkah peserta bertuah itu...

Mereka2 itu akan menerima ....... SURPRISE LA CKIT! hEhEEEEEE.

TUNNNNNNGGGGGGGGGuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.



Regards,
Zakiah_MamaAdamz
013-435 1062 / 014-9111 648
adamzshoppe@gmail.com

25 ulasan:

  1. hmm..nmpk menarik.....
    agar2 kering mmg sedap..
    lg2 time raye,mkn xhengat..haha
    hope trus maju n bejaye di ms hdpn..
    cayook2!!

    BalasPadam
  2. salam zakiah...ida dah join giveaway nih....tq



    http://rizaida84.blogspot.com/2010/10/penyertaan-giveaway-dari-blog.html

    BalasPadam
  3. mula2 bc cam nk join..tp dah bc trs malas..sbb?aku xsuka@xreti nk buat karangan..huahuahua

    BalasPadam
  4. ohoooo sama DOB lerrr 26 october

    BalasPadam
  5. kui kui kui...ramai gak eak yg dob 26th ni ...

    BalasPadam
  6. agar2 kering & kuih ros pye pasal..hikhik..join jgn xjoin..
    hihihi klu ada luck harap2 lah dpt ape yg ku hajati itu...hehehehe
    jgn marah ha tuan rumah...;)

    http://cookiesraya2u.blogspot.com/2010/10/give-away-addamshoppe.html

    BalasPadam
  7. salam kenal,saya join GA ya

    http://nettskerepek.blogspot.com/2010/10/giveaway-adamshoppe.html

    thanks

    BalasPadam
  8. ana join GA mama adam!!!
    suke cokelat!! nyum3!!! hehe

    http://kulaandangsanak.blogspot.com/2010/11/give-away-sempena-birthday-yg-ke-27ke.html

    BalasPadam
  9. tq pd yg sudi join GA ni...jom pakat ramai2...

    BalasPadam
  10. Salam..

    zaikulim mau join gak

    http://zaiikulim.blogspot.com/2010/11/giveaway-adamshoppe.html

    thanks

    BalasPadam
  11. salam kenal..meh terjah:


    http://untukcontestaje.blogspot.com/2010/11/give-away-sempena-birthday-yg-ke-27ke.html

    BalasPadam
  12. Qira join jugak!

    http://qirakira.blogspot.com/2010/11/give-away-sempena-birthday-yg-ke-27ke.html

    BalasPadam
  13. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/11/giveaway-sempena-birthday-yang-ke-27ke.html

    BalasPadam
  14. Salam...
    Cute Mum dah join..
    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/11/give-away-sempena-birthday-yg-ke-27ke.html
    TQ..

    BalasPadam
  15. nak join jgk la..
    nnti wat n3..

    BalasPadam
  16. join jugak..

    http://contestandgiveawayzone.blogspot.com/2010/11/give-away-sempena-birthday-yg-ke-27ke.html

    BalasPadam
  17. salam zakiah..k.atie dh join gak..jemput ziarah...
    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2010/11/give-away-sempena-birthday-yg-ke-27ke.html

    BalasPadam
  18. salam tuan punyer agar2 kering...
    sy join contest nih...

    http://izzarashid.blogspot.com/2010/11/give-away-sempena-birthday-yg-ke-27ke.html

    BalasPadam
  19. salam

    http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/11/give-away-sempena-birthday-yg-ke-27ke.html

    BalasPadam
  20. da j0in:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2010/11/give-away-sempena-birthday-yg-ke-27ke.html

    BalasPadam
  21. Ina join

    http://inahasan.blogspot.com/2010/11/give-away-sempena-birthday-yg-ke-27ke.html

    BalasPadam
  22. salam..

    syu dah join..

    http://syu90contest.blogspot.com/2010/12/give-away-sempena-birthday-yg-ke-27ke.html

    tQ~

    BalasPadam
  23. salam

    me join yer

    http://suzie284contest.blogspot.com/2010/12/give-away-sempena-birthday-yg-ke-27ke.html

    BalasPadam
  24. http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2010/12/give-away-sempena-birthday-yg-ke-27ke.html

    nk join! :)

    BalasPadam
  25. salam sis..alhamdullilah..smpt gak join nie..

    id follower: 109.tiefazatie
    link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2010/12/give-away-sempena-birthday-yg-ke-27ke.html

    moga sis suka ya..=)

    BalasPadam

KAMI DI SINI

Kengkawan