Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Ahad, 3 Oktober 2010

ORDER GIA,PETALING JAYA & K.INTAN,SETAPAK...

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera...

Xtaula aku pun nak kata apa... Apa masalah aku xleh nak upload gambaq dalam blogger ni pun,aku xfhm... :-(.

Rabu sudah,en.hubby bertolak ke KL untuk buat delivery untuk Gia. Mmg puji amat la kat Gia n hasben dia (dh akad nikah time en3 ni ditulis). Dgn ramahnya,baiknya... Hubby mmg puji sgtla depa ni. Kena pulak,mmg alhamdulillah,ms pghantaran ni,lancar je...

Disebabkan nak upload kt cni xbleh,klu u olz nak tgk order Gia,leh la klik cni... sorry sgt eh...

Order dr Gia,Petaling Jaya
Kalerpul kannn...?
Zoom bg dkt ckit...
Zoom bg lg-lg n lg dekat...
Zooooom lagiiiii

Then,in da same week,tba2 aku dpt kol n urgent order dr K.Intan di Setapak. Dia nk jamu open house Ahad ni...(On this day,rsnyaaaa) Kbtulan aku ada stok. So,ni gmbar order dr dia.

Memula K.Intan nak 1kg ja,tp prob ngn transfer lak,so amek xtra ckit...

So,camtula al-kisahnya...

This wx,sambung buat order dr Shafiza,Kulim & Ajra,Kuantan lak...

Regards,
Zakiah_MamaAdamz
013-435 1062 014-9111 648
adamzshoppe@gmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan