Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Ahad, 24 Oktober 2010

SEHARIAN YANG MEMENATKAN

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah,dgn rezeki yang Allah berikan,men'stop'kan aku seketika utk ber'blogging'. Ngeeee!. So,smlm,kebanyakan agar2 dh pun kering. Jd,aku pun meng'pack' agar2 la semalam. Sampai kul 2.00 pg la gak. Yela,dh abes kja,mestila nk kena kemas umah siap2. Dibuatnya xbangun pg ni,jenuh... Tapi,I still bangun... Subuh maaaakkkkk! Hehehe....

Kat cni ada 4 tuan. 2 tuan complete,2 tuan lg baru siap separuh.

Yang pack kecik2 tu cstmr nak buat doorgift.

Pandangan dari atas...yeeeha!

Kita zoom pack kecik tu sat... Sesuai as doorgift... Utk harga,klik cni





Dalam kesibukan yang xberapa nak melampau ni gak,sempatla gak aku menyiapkan giveaway untuk Pn.Zetty kita yang join dlm fan page FB. Jenuh gak la jari ni memintal reben nan kiut tu...





Jdnya,nilah aktiviti aku untuk semalam. Hari ni ada kelas buat coklat lak kt Kedai Sayang,Taman Selasih,Kulim. Cherriiioooooossshhh!


Regards,
Zakiah_MamaAdamz
013-435 1062 / 014-9111 648
adamzshoppe@gmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan