Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Isnin, 8 November 2010

AGAR-AGAR KERING UTK PUAN ROS,SABAH

Assalamualaikum w.b.t & Salam sejahtera,

Petang tadi baru je selamat pos agar-agar kering yang ditempah oleh Puan Ros dari Sabah. & 2 kotak Pek Promosi ke Padang Serai. Utk gambar pek promosi tu, aku x snap pun. Sebab sama je gmbr dia. Aku snap gambar order Pn. ros je. Thanx to Pn. Ros krn sabar menanti. Pn. Ros request btk petak ( kiub ) & tradisional.

Each type ada 4-5 warna,tapi bila dah tersusun dlm kotak cam tu,xnampak dh ler warna yang kat bawahnya. Hope Puan Ros puas ati la yerrr... TQ.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan