Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Selasa, 23 November 2010

Ajra Dari Kuantan,Pahang

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera...

Pagi tadi pukul 4 pg aku dah bangun. Nak setel bungkus agar-agar kering yang Ajra order. Sekali, si kecik pun bangun sekali. Subuh baru setel. Apa pun, agar-agar tu sekarang telah pun on d way menemui tuannya. Hope Ajra puas hati lah ye... :-) TQSM.

 Sekarang ni, pembungkusan as shown in pic. Selamat ckit dr letak dalam plastik...
Then, aku sealed lak ngn plastik yg super buat bungkus ikan,buah etc...

So, total yang diorder is 10kg ( 1 t/ware 1 kg )

Tq to Ajra coz sudi order dgn ADAMSHOPPE. :-)









4 ulasan:

  1. macam mana nak order ya? how much per kg? tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dear boleh refer kat cni ya...
      http://www.agar-agarkeringadamshoppe.com/p/t-c.html?m=0

      Padam
    2. Harga boleh refer kat cni

      http://www.agar-agarkeringadamshoppe.com/p/antara-produk-yang-ditawarkan.html?m=0

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

KAMI DI SINI

Kengkawan