Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Selasa, 9 November 2010

Lagi New Product...

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera...

Lagi new product dari Adamshoppe. Heeeee... xtetap pendirian langsung... Kuang-kuang-kuang...

Ini bukan x tetap pendirian yeee. Ini ikut arus zaman... Diperkenalkan HOMEMADE SNACK

Homemade snack ni,u olz xpayah rsau sbb aku bukan amek dari orang lain. Totally diproses oleh tanganku yang suci nih. Heheheeee... Sebetoinya,aku join Mama aku & kakak ipar aku letak some snack kat kantin kilang. So, rasanya xsalah kalau aku list kat Adamshoppe gak. So, untuk 1st & start, KACANG TANAH GORENG BERCILI... Aku ni, xreti nak boh nama glemer ka hapa ka... So, nama kampung jelah yek... Harga,boleh klik2 kat atas k...

So, yg nak rasa blehla order.
Yang ada kantin ka,kedai makan ka,berminat pun leh gak...
Order...jgn x order...



2 ulasan:

  1. awat tak mai htq..
    b.lang bru ja blik htq kepek kat k.ta...

    BalasPadam
  2. lorrrr,tgh tggu sejuk daaaa...Adik bru baik dmm tp dok merap lg...seb bek abg.aliff dok tggu dia...

    BalasPadam

KAMI DI SINI

Kengkawan