Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Jumaat, 26 November 2010

Promosi Pengenalan AdamzChoc

 Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera...

Hari ni aku nak tempek hasil keja aku untuk 2 hari dalam menajamkan skill mewarna & men'double-boil'. Hehehe... Also utk menajamkan skill aku buat banyak-banyak. Ada ka cam tu lak...

Aku nih sebenarnya belajar buat coklat xmcm orang lain. Syok je aku tgk org boleh p kelas RM250 yg hands on tu. Aku tak mampu lagik. Biz pun dok tercungap-cungap lg nih... Naik heran gak aku. Sales ada tapi yang lekatnya tak pun. Yang kuaq lak lebih dari yang masuk... Haiiiila labu... dari bekerja makan gaji, sampaila melangut kat umah depan tenet ni.

Ada gak aku sembang ngan kawan aku ( student Dr. Azizan ) pasal masalah aku ni. Godek punya godek, katanya aku ngn En. Hubby ada pasang no apa ntah, tak ingat lak aku. Tapi,psgn no. tu mmg sng masuk duit n sng kuaq duit. Adoi! So tataula boleh percaya ke x... Ramalan ke ni... tilik ke.. Ntah...

So, hari ni aku nak introduce lah. Terus-terang gtau hasil tgn aku nih tak berapa nak cantik lg. N aku nak usaha bg lg cekap n kemas cam cikgu-cikgu yang ada kt tab sblh kiri tu ye... Salute btoi! Aku juz blaja resepi ngan K.Jeri thru FB & attend satu klas kat Sayang, Taman Selasih by Chef Khairi dgn price RM35. Sedih kan... huhuhu...pulak..!


RM10/box
Harga Sebenar RM12
Caj penghantaran RM8/box
Percuma penghantaran untuk sekitar Bukit Mertajam

 Dalam box ni ada :
Milk Choc Filling Badam 4 pcs
( yg brown suci tu... )
White Choc Flavor Orange 3 pcs
( bga ros yg kiut tu... )
Marble ( White + Dark ) 3 pcs
( yg senget tu, btk apa eh? )
Dark Choc 4 pcs
( yg kaler putih pink tu... )
Coffee Bean Choc ( White + Milk ) 8 pcs
( yg btk coffee bean tu... :-P )

 Tengok ckit dalam keadaan melintang

 Available : 11 9 boxes only

 Seal dgn plastik b4 tutup dgn cover ye...


Itu je... Berminat ? Roger ke hp aku k... While stock last...





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan