Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Selasa, 23 November 2010

Tambah Acuan, tambah la barang...

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

Ry aji nih, aku xdala kelam-kabut sgt sbb order dr cstmr suma awal. 2 yg menyempat buat pek promosi aidil adha tu. hehehe... Juz,2 hari sblm ry, En. Yusri order kacang + coklat, so malam ry lah baru aku g antar ngn en.Hubby.

Hujan malam ry tu,leh thn gak lebatnya. Takut gak jadi nya. Huish... Sblm antar brg kt En. Yusri, kami p Kulim, amek kek kat K. Jeri dulu. Manjangnya xdan snap. Buka je kek tu on hari raya, aku ingt adalah 1/2 jam, licin. Mama xpuas makan. Kena order lg la jawabnya. Tp, mmg sedap. Yum yum!

On d way p umah K. Jeri la aku singgah Sayang kat Taman Selasih. Kebetulan, K.Jeri pun ada kirim barang & aku pun ngn confident & rabung mata tgk acuan yang byk2 utk buat coklat. Hehehe... Sakan...

Pg raya, aku xg sembahyang raya... Dzulqarnain xbangun lagi. So, punggah coklat la. Baru kalut x tentu arah nak buat bg kat my MIL & my mom. Kalut punya pasal, lupa snap gambar. Akhirnya, sempatla snap baki yg ada. Huhuhu...



Hehehee... kat umah MIL, tatau lah kan. Sbb ms bg pun, dia  buat xheran ja, tapi kat umah my mom mmg abes la... Hehehe

Untuk harga, u ols boleh klik sini ya... tq... :-)






Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan