Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Isnin, 15 November 2010

A VERY GOOD CUSTOMER...

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera...

Hari ni aku nak puji a customer of mine... Hehehe... Yang bagi aku, amatlah menyokong & positif orangnya.

Customer ni En. Yusri yang en3 tajuk DARI YANG JAUH. Ptg tadi henpon aku berbunyik... mesej ye....
Antara mesej En. Yusri

" Salam, sy nk komen sikit ye, choc tu mmg sedap la, cuma kacang, mcm ada yg x masak sgt, mcm lemau bila d makan, tp sambal dia mmg sedap ^_^ "

2nd msj dari En. Yusri

" Sy cadangkan puan tambah ikan bilis dlm kacang bercili tu.. InsyaAllah btambah sedap ^_^ "

So, aku pun reply kat En. Yusri ni yang aku akan baiki mutu rasa kacang & try buat cm cadangan dia tu. Sungguh, aku amat menghargai customer mcm ni. Terima kasih banyak2 En. Yusri... :-)




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan