Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Selasa, 7 Disember 2010

BERTUKARRRRR!!!!!!!

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

Buat para pelanggan & kengkawan yang dihormati, dikasihi & so on... Hehehe...
Aku sudah bertukar ye... Buat masa ni aku tak buat dah agar-agar kering atas kekangan tertentu. But still terima tempahan untuk homemade choc, kekacang & lain2 yang aku tawarkan kat blog nih, kecuali agar-agar kering ya...

Lagi, aku pun akan jaranglah meng'up date' blog nih sbb aku akan 'update' bila ada order jah. Selebihnya, kalau agak nak tau perkembangan aku, lehla buka cni. Ini adalah blog personal aku & akan jd tinggalan sejarah buat anak-anak aku. Hehehe... So...thanx for everything ye kengkawan... :-)




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan