Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Selasa, 8 Februari 2011

My 1st Order (Dried Candy) For 2011--->TQSM!

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera...

Hari ni teramatlah kalut + sibuk + penat buat aku. Cam biasa, aku yang baru masuk 2 bln kerja nih, dapat last minute job lak tadi. Plan nak balik awal ckit dr opis, xdapek lorrrr... Kul 6 lbh baru leh kuar menyetelkan NOD yang mesti dikeluarkan ari nih.

Lik dari opis, g Tesco Extra kat Sbrg Jaya, makan ngn en.Hubby then baru kalut g cari barang utk packing order Lili. Almaklumlah, dah lama tak dapat tempahan, banyak barang xda. Kertas nak bungkus n so on... Hihihiiiii...

Ntah cam na, lupa lak yang susu 2 Adamz dah habih. Dah satu hal lak g nyinggah kat Pekan Penanti. dalam pukul 8.30 p.m barula sampai umah n trus aku start pek agar-agar utk Lili...

Dalam dok kalut2 tu, lupa lak nak tgkp gambaq. Aiyork!. So, dpt tgkp gambaq yang dah terbungkus & lebihan agar-agar yg diorder jelah yer... Huhuhuuuu....

Lili order jns kiub dgn 5 kg dgn 1 warna utk tiap 1 kg.
Aku terpaksa blurkan alamat n full name Lili utk privacy dia yer...

Deal dgn Lili amatlah mudah. Semoga Lili puas ati ngan agar-agar kering ni. Sbg bonus as a very good customer, aku bagi extra 500g utk Lili...TQ!

p/s : Testimoni Dari Lili


lilisara**********@*********.com

 to me
show details Feb 9 (4 days ago)
Salam akak.
Li da dapat da agar2 tu.tq.sedap sbb x manis sgt :)

Li nak tanya,kalau li nak order lagi kan, agak2 akak sempat x buat and pos b4 selasa depan?
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan