Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Sabtu, 16 Julai 2011

Result GA yang dah berhabuk.....

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera....

Buat u ols yg sabar tahap gaban menanti keputusan GA AdamShoppe. Inilah dia....

Aku dah jerit kat kotak jerit  u ols yg join... Yg aku xjumpa kotak jerit, aku tinggalkan komen kat en3 latest u ols. Memandangkan kecuaian & kesilapan aku sendiri dlm mengatur GA aku yang xsemenggah ni, aku buat keputusan utk bg gif to all yg join GA aku. Tapi.... ada tapi gak oooo...... As, per syarat yang pernah aku mention dlm GA, ada 5 org yg bertuah (mcm bertuah sgtla tggu result GA berhabuk aku nih). So, 5 yg agak bertuah tu, adalah mereka   5 insan yang terawal emailkan full name & address kat email AdamShoppe. The rest of, akan dapat cam saguhati la....lbh kurang. So, buat masa ni, keputusannya izzzzzz......


  1. Lily & Auz Homemade
  2. Syuhada
  3. ...
  4. ...
  5. ...
Jd...jom kita nntkan kehadiran email-email seterusnya.... Yihaaaa!




6 ulasan:

  1. okeh..
    syu dah send emel..
    hope yg 5 trpntas la..

    BalasPadam
  2. ifa dh email sis..alo..xdpt la nie jd 5org yg bertuah..ifa ada xm arinie..=)..tue on9 mlm..

    BalasPadam
  3. Terima kasih bermurah hati memberi hadiah kpd kesemua peserta...Dah htr detail..

    BalasPadam
  4. da email....tq sis! nana baru je o9...huhu.

    BalasPadam

KAMI DI SINI

Kengkawan