Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Sabtu, 23 Julai 2011

Winner GA Dah Complete....

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera....

Aku nih rs serba salah btoi bila ada yang msh berharap utk tempah agar2 kering kami. Main prob yg kami tgh hadapi skrg nih ialah.... TIKUS!. Tu yang kami laki bini stop sat buat agar2 kering ni. Sbb, agar2 kering nih amek ms utk kering. Sementara nk kering, kami akan simpan dalam peti aluminium yg kami tempah. Tapi, nak jd hal, semenjak kucing2 kami hilang ntah ke mana, tikus2 dah bermaharaja lela dlm umah ni lak. Sekali peti aluminium tu pun depa leh masuk. Stok jgn kata la... Tiap kali cuti, mesti kami nak kena punggah umah.  Agak meletihkan...

Dah mcm2 cara aku ngn en.hubby pakai. Tapi, tikus2 ni cm evolusi lak. Hmmm... so, selagi mslh tikus ni xselesai, mmgla kami tak akan buat agar2 kering nih. Lain la klu agar2 nih leh sorok dlm peti ais (d only place yg depa xdpt ceroboh lg buat ms ni...) hehehheeeeee...

So, result GA utk 5 terpantas are...:


  1. Lily & Auz Homemade
  2. Syuhada
  3. Cute Mum
  4. Miss Nadrah
  5. Tie Fazatie

Thanx for ur quick reply k... Yg ada reply mail tp xermasuk dlm list, ttp akan dpt gif. Thanx for support... :-)

1 ulasan:

KAMI DI SINI

Kengkawan