Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Ahad, 14 Ogos 2011

AdamShoppe Berwajah Baru....

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera....


Ni diaaaa.... Aku dah 100% xbuat agar2 kering & juz akan concentrate kerja aku sbg litigation clerk & buat choc ja. Xdan sgt2 dah aku nk buat agar2 kering. Dgn aral yang melintang, setel tempahan yg last, n aku stop dah buat agar2 kering. Every tools yg kami guna utk buat agar2 kering dah pun dikemas. So, sila maklum eah kawan2 ku yg byk menyokong aku.... Ni lah aku... Aku xleh stop diri aku dari buat biz. Mmg, xpuas rsnya. Tapi, kerja tetap kena kerja.... So, jdkan AdamShoppe sbg satu kepuasan utk aku.... I/Allah.... :-)


013-435 1062/014-9111 648
adamzshoppe@gmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan