Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Isnin, 22 Ogos 2011

RENDANG DENDENG DAGING

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera....

Aku ingat lbh kurang dlm hari Sabtu sudah, aku ada dpt order utk rendang dendeng daging... Tapi, aku dah tersilap sebut harga da.... Ntah apa yang ada dlm kepala aku nih.... So, harga thn sudah, as price lama nih. Harga baru actually, RM60/kg. So, buat yang order tu, aku nak mintak maaf sgt2 la ye.... So, yang berminat nak order, last date tis Wednesday k... Tq sooooo much!

(Guna gmbar lama sbb update kat umah Mak Tok sementara tggu en.Hubby balik.... )

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan