Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Jumaat, 27 Januari 2012

Agar-Agar Kering Kiub utk Majlis 04/02/2012

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera....

Agak bz aku 2-3 hr nih. Kena lak Kawthar & Dzulqarnain xberapa sihat. Hari ni pn, aku x p keja sbb depa still xsihat. Klu en.Hubby ada, dia leh tlg tgk2kan... Tapi, en.Hubby kena outstation la pulak... Adooooiii...
     En3 ni utk order dari K.Kamariah, Taman Selasih, Kulim. Aku n en.Hubby merempit hantar ke umah hr Selasa lps. Klu diikutkan, tarikh pghntrn sbnrnya 20hb. Tp, cuaca xberapa mengizinkan. Alhamdulillah, K.Kamariah & anknya fhm. Semoga majlis depa berjalan lancar...
     Utk area Kulim + Bkt Mertajam, mmg kami ada sediakan penghantaran. Yg penting, free yaw... tp tgk km gak la kan.... :-) Sementara 2 beradik tu tgh tdoq, & Hilmi pn baru je g PASTI, aku update dulu lorrrrr....

Terpaksa buat sedikit nipis utk cptkan proses pengeringan

Yang ni awal ckit pembuatannya, nampak kiub lg dr yg lain

Hubby tgkp yg ni byk ckit,lawa katanya...



Yg hijau ni plg last produce...
Itu je utk en3 kali ni.... ( ada gmbq dah pek sblm hantar, tp en.Hubby xtransfer lg la pulak....)


Lagi info di...
Senarai harga Agar-Agar Kering
Pakej Souvenir/Cenderahati


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan