Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Sabtu, 21 Januari 2012

Agar-agar Kering Pelangi...

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera...

Minggu ni cuaca agak redup. Luckily, en.hubby dah jadi pengusaha agar-agar kering sepenuh masa. Ahaks!. So, once aku g kerja, dia la yg jemur & angkat agar-agar kering k...Buat masa ni, xdala bantuan sebarang mesin lg utk cptkan proses pembuatan agar-agar kering nih. Projek berani mati? Ingat keeerrr?. Heheeeee, dah rosak la...X sempat nak repair lg...( Ke xda modal...? Keh keh keh....)

    Skrg, kami tgh siapkan 2 lagi order utk bln ni. So, order utk bln Februari & March, dialu-alukan lah... heheheeee... Sebahagian dari order yang nak dihantar 23@24 hb nih... Agar-agar kering Pelangi....




Ekceli, order ni agar2 kering btk tradisional ja...tp mmndgkan order dibuat agak last minute, utk cptkan produksi ( serentak buat skali ), aku buat warna campur2... hope tuan punya puas ati yer... :-)

Utk yg rs2 nak order cam ni, pn leh gak... xda mslh... Reganya RM30/kg...


Available shape :
- cube
- tradisional

Suggested color :
- white/red/yellow
- yellow/green/red
- orange/white/yellow
- green/white/orange

Nak campur2 kaler selain dr yg aku rekemen pun leh...juz name it k... Wassalam...



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan