Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Rabu, 29 Februari 2012

Pelan Pemasaran AdamShoppe

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera...

Dalam kesunyian blog akhir-akhir ni, sbnrnya aku tgh buat order untuk delivery 24hb Mac nnt. Tu yang xda update tu. Tapi, kami laki bini dah ada rangka plan pemasaran untuk tumpukan biz agar-agar kering kami ni kepada penduduk setempat. (Selama ni, kami juz biz online je....)

Memandangkan kami pun dah x dok kat Mengkuang Titi, move out ke Tanah Liat, rumah di tepi jalan, senang la customer nk cr kami kan.... So, part 1, kami dah order banner, n dah gantung pun kat umah kami...

Ni rupa banner kami yerrrr....
 Then, flyers pun dah buat....

Flyers ni dalam plan untuk printing... So, akan diedarkan sbg permulaan dalam paper setempat...

Lagi, brochure pun dah ada. Brochure ni utk mereka-mereka yang mai survey agar-agar secara walk-in...

Front page

Back page

So....cenggitulah lbh kurg...hrpnya berhasil la usaha kami yg xseberapa nih....



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan