Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Rabu, 14 Mac 2012

Exam Folio....

Assalamualaikum w.b.t & salam Sejahtera...

2-3 hari ni, aku asek dapat kol dari bebudak sekolah. Dorg mintak permission nak interview aku utk folio dorg. Agknya tahun ni tajuk kuih tradisional kot... Hmmm.... Kesian gak kat bdk2 tu. Xterlayan aku... Almaklumlah, aku ni peniaga online jerrrr.... Xdala sampai ada bengkel buat agar-agar kering. Masak agar2 pun xdala sampai pakai kawah...

Apa2 pun, td mlm, aku layan gak sorg. Byk gakla soklan dia. Hrpnya jwn yg aku bagi memuaskan hati dia n dpt tlg dia selesaikan folio tu. Aku nih baru abes start buat agar2 utk kenduri adik2 lelaki aku bln 4 ni nnt... Ngeee... rsau mak aku, takut aku xnyempat buat...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan