Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Ahad, 25 Mac 2012

Kelebihan Agar-agar Kering AdamShoppe

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera...

Aku melilau-lilau dipagi buta di perkarangan internet...ceeewah!. Hmmm, rupa-rupanya dah banyak yang buat agar-agar kering ni kan...? Baguslah...salah satu cabang perniagaan dah bertambah. At least, xdela orang Melayu sinonim dengan jual nasi lemak jer kan...?

Dari aku dok berletiaq pjg2, meh aku gtau u ols apa klbhn Agar-agar Kering AdamShoppe nih. Aku xtau mcmn ngn agar-agar kering lain yang ada di psrn k... Aku cter my agar-agar kering je... teee hehehehe....

1) Kami menggunakan method tradisional semata2. Kelebihannya, rasa & tekstur agar-agar kering kami masih seperti yang dibuat oleh orang-orang lama. Rangup di luar, lembut di dalam.

Kalau u olz perasan (kalau  la kannn...), heeeeee. Agar-agar Kering AdamShoppe lebih bersaka dari sesetengah agar-agar kering yang ada di pasaran.Ni menunjukkan kandungan agar-agar, gula & air kami seimbang.

Method jemuran di Jalan Abdul Kadir, Tanah Liat Bukit Mertajam.



Ni ms kat umah lama, Mengkuang Titi.




2) Disebabkan masih menggunakan kaedah jemuran, kadar gula & air kami seimbang untuk pastikan agar-agar kering kami kering sepenuhnya pada kadar yang sepatutnya. Jadi, agar-agar kering kami tidaklah manis sangat.

3) Pengeluaran kami mengikut permintaan & home made. Malah, bentuk agar-agar kering kami mengikut pada kehendak pelanggan. Jadi, xderlah u olz makan @ jamu tetamu dengan stok lama kan... Fresh from sun gitu...ahaks!

4) Harga agar-agar kering AdamShoppe sangatlah berpatutan di samping pilihan yang pelbagai. Malah, kami menyediakan servis pembungkusan yang pastinya memudahkan u olz kan... Kawin cuci tangan jeeee....

5) Yang pastinya, kami menekankan slogan kami, MEMORIES IN BITE. Walaupun dgn pilihan yang pelbagai, kami nak mempertahankan rasa sebenar agar-agar kering ni supaya generasi akan datang tetap merasai kuih tradisional kita ni sepertimana yang kita pernah rasa.

So, amacam? Menarik & Tertarik... Ho yeeeaaahhhh.... :-) Apo laieee...jomla tmbh order...hik hik hikkkkk....


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan