Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Isnin, 12 Mac 2012

Rezeki Di Tangan Allah...

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera....

Alhamdulillah....wlupun xla seligat & sedahsyat mana, tapi aku bersyukur sgt2. Agar-agar Kering AdamShoppe dah mula diterima di sekitar kawasan setempat. Since letak banner, ada gak la 2-3 respon yang bertanyakan psl agar-agar kering nih. Jiran-jiran pun dh mula beli. Alhamdulillah...

18/02/2012 yg lepas, aku & Mr. Hubby ada g hantar agar-agar kering, tumpang letak kat Baulu Mengkuang Titi. Ptg td, pas attend kenduri tuan tanah kami menyewa nih, g la nk tgk stok. Alhamdulillah, 30 kotak yang diletak, licin... Alhamdulillah. Asal stok yang ada nak g letak kat Dato' Kailan, letak kat Baulu je lah...

So, skrg tgh tggu ada lagi 14kg utk fully order 24 ni. Aku nak selesaikan sblm g kenduri adik aku akad nikah kat Kelantan 16hb nih. Hrpnya sempatla.... Seb bek la tuan punya order ni bertindak sgt pantas. Sebaik ja confirm price, trus dia bank-in deposit. Klu x, mesti xnyempat. Bln ni, Pulau Pinang asek ujan. Musim kot... Hrp2 utk finalize agar-agar kering ni, panas terik lah... I/Allah.... :-)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan