Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Jumaat, 23 Mac 2012

Rezeki Kak Munah... :-)

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera....

18/3/2012, lbh kurg kul 10.30 pg, aku dapay kol dari 1 akak, yg bg aku, amatlah mudah... Tempah agar-agar kering sebanyak 10kg utk amek 22/03/2012. Ms tu, kami sekeluarga still kat Pasir Mas, Kelantan attending my younger bro wedding. Nasib menyebelahi K.Munah, sblm berangkat ke Kelantan, aku n en.hubby ada buat stok utk kenduri adik2 aku, lbh kurg 8-9kg.

Memandangkan K.Munah nak urgent, aku dahulukan order adik2 aku utk K.Munah. Nasib baik K.Munah tak kisah...T/Kasih k.Munah yer....

Ni special edition yg sepatutnya utk kenduri bdk2...

Ada lbh kurang 8kg lbh...

Aku potong dalam bentuk seakan2 kiub tp dgn gerigi di tepi...



Yg sekotak asing tu, bedak nk bg cukup 10kg

Hrp K.Munah xserik lagi nk order dgn kami...tp kalau jd pn, hrpnya xorder last minute cam ni eak... thanx... :-)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan