Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Rabu, 18 April 2012

Buat Makan2 Je....

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera...

Ni order dari my new in law... Saja, nk buat makan katanya. Dia request nak yang berperisa... So, aku buat btk kiub tapi potong secara tradisional. So, gerigi-gerigi la kiub tu... MUaaaahahahahaaaaa. So, yang warana merah untuk rasa strawberi, hijau untuk rasa pandan, oren untuk rasa orange & purple utk rs bluberi.Dia order 1kg ja... Dah nama pn nk mkn kn...bukan buat jual... aiyork!








Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan