Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Khamis, 26 April 2012

Mcm2 Ada...

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera...

Hari ni aku xp keja sbb Dzulqarnain kena asthma. Actually, tis 3 days, kami baru bela kucing. Adamz teramatlah excited... Tp tu la...bebudak ni ada asthma. Aku n hubby decide nk bela kucing sbb umah kami yg baru pindah ni slalu sgt masuk ular & bleh tahan gak la ngan Cik Ti...So, since 2-3 hr ni, mmg rs slmt la sgt...

Hari ni nak update order yang aku ngn Mr. Hubby antar ke Sg Dua hari Ahad lepas. Order dari Cikgu aku  di SMK(A) Nibong Tebal...

Order 1kg utk tiap perisa & bentuk yang ada...






Bentuk kerang perisa orange warna oren
Anggaran per kg 120-130 pcs

Bntk ros perisa strawberi warna merah
Anggaran per kg 120-130 pcs

Bentuk Love perisa tropical warna kuning
Anggaran per kg 120-130 pcs

Perisa Blueberi warna purple


Bentuk daun perisa pandan warna hijau

Bentuk kiub perisa plain warna putih

Sekian, wassalam utk hari ni...Nak p pam inhaler kat Dzulqarnain...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan