Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Ahad, 15 April 2012

Oren, Hijau & Putih....Lawa gak....

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera...

Masih dalam mode agak bz.... Almaklumlah, Adam Kawthar pun dah makin cerdik. So,ms yg terluang xlbleh la lengah2kan... toink...! So, ni order dari Aishah, sempena hari akad nikah ank buah dia klu xclap. Memula akurekemen kaler hijau & oren supaya nmpk lain sket... ada kontras di situ ya... hahaaaa... then,ms buat, adunan bleh bahagi 3, so ingat, klu ltk putih nmpk lagi lawa kot... seb bek Aishah xksah... Sooooo, lyn d pix k...





p/s : pix ini dicapture oleh adik haku... Eni memandangkan henpon aku cikai je n Mr. Hubby lak ot stesen 4 1 wx....


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan