Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Rabu, 4 April 2012

Repeat Order & Ganti Rugi...

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera....

Hari ni, baru nyempat nak update blog aku nih. Sungguh kawai hari aku beberapa hari ni... NGan kerjaopis yg bleh thn semakin membukit, & alhmadulillah,dgn rezeki biz agar-agarkering yang unstoppable. Sumer nih rezeki 3 Adamz...

Aku nak mintak maaf secara terbuka kat Syida. Takpernah jadi, agar2 kering en3 sblm ni, ada yang rosak @ berkulat. Kata Syida, nak dekat 1 bekas gak. Susah ati aku btoi... Xsyok jd cm tu.Dah la org buat doorgift kawen... Aku agak, yg rosak tu sebab terkena ujan tiba2. Sbb seingat aku, ms buat order Syida, musim hujan. Tapi, ms panas, panas sunggoh. Tp yg haru sket, suka hujan mengejut. Jd, aku pun ganti 1.3kg untuk Syida. Syida request kaler kuning... Aku buat yang baru bagi dia.

Lagi, Syida ada tambah order. Warna purple & merah. Tp she hope to get purple yg mcm K. Munah. Sayangnya yg aku xberapa nk faham, warna dia xfaded cam K. Munah nyer... Cian Syida....

Kekalutan aku, membuatkn xsempat lgsg nk reply msg Syida. Update en3 ni pn, sambil tangan kiri aku dodoikan Kawthar. Hilmi & Dzulqarnain lak aku umpan ngn tv. Hmmm... So, lyn pic sket eh...




Tu jer lah...

p/s : Aku agak keletihan kblkgn nih... Seb bek xterlibat secara penuh untuk kenduri 2 hero Mama aku 07/04/2012 nih... Aiyork!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan