Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Jumaat, 21 September 2012

I'm not very expert at all...

Assalamualaikum w.b. t & Salam Sejahtera...

Buat ms ni, aku agak sibuk. Maklumlah, abes raya kan musim kenduri lak... La ni, aku tgh buat utk order hjg bln 10 nyer. Ada gak la yang nyelit utk present order. Tp, ntah mana mai tatau, tiba2 banyak lak semut hitam kat umah aku. Musim hujan punya pasal kot... Dan, natijahnya nilah yang jadi bila semut hitam mesyuarat atas agar2 yang tgh nak kering...

4kg agar-agar yang terpaksa dibuang sbb xboleh  kering
Nilah risiko agar-agar kering. Musuh utama; semut hitam, cuaca & nisbah masakan. Kalau yang melata atas agar-agar tu semut merah, xpa. Sbb depa mmg dh panas.Jd depa xbg kesan kat agar-agar utk jadi kering. Tapi, kalau semut hitam. Once depa melata atas agar-agar, tempat yang depa pijak tu, mmg xakan kering. (teori adalah dari segi pemerhatian selama 3 tahun ni yer...) Total yang rosak kali ni : 7kg. Huhuuuuu!

Dalam masa yang sama, adala buat delivery sbyk 5 kg kpd 3 cstmrs.


Lagi hari ni dpt mug free...hheheheeeeeee....


Thanx to Juara Printshop.


1 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam

KAMI DI SINI

Kengkawan