Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Rabu, 31 Oktober 2012

Project For Adam Hilmi's Birthday...


Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera...
As u ols tau, bln ni bulan aku sgt sibuk.Besday aku (xksahlaaaa...) & besday anak sulung aku & si bongsu Kawthar. Di celah kesibukan yg teramat sgt nih, Hilmi bleh plak request nak celebrate besday dia kat Pasti, nk bg makan kat kawan2 katanya... Huhuuuu... Anak ooo,mama ni dh xmenang tgn... Tp, anak punya psl, aku buat gak la kan...

Aku buat goodies je...xda celebrate bagai...xsempat nk order theme cake ngn k.jeri...

Neopolitan Puding (3 layer k...strawberi, vanila & chocolate-NYUM!)



Teddy Bear Wit Mint Flavour (kat reben dia je lah...heeee)



Aku bagi nama Apam Derhaka. Aku xubah lgsg adunan, tp mgkn sebab aku 3 times kan adunan, dia jd cmni... hr tu buat ok je pun...tp my mom said, sedap ...heheeeee


Ketiga-tiga barang tu aku sumbat msuk dlm paper bag... print & design by my sis, Enny Ain Felt Craft.



Utk Cikgu-Cikgi dia lak, aku buat spesel ckit.... Iyerlaaaa, org dh ngajaq anak kita jd pandai kan...

Ada apam derhaka, coklat mint, coklat strawberi, milk coklat.
Bolehla ckit2.... Yg penting, anak aku hepi... Klu ada yg berminat nk mintak aku buat pakej cm ni, bolehla... Wassalam...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan