Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Sabtu, 17 November 2012

5kgs Mini Traditional by Nor Shamera...

Assalamualaikum w.b. t & Salam Sejahtera...

Sikit menyepi aku... Lotih...kalut ckit...tp alhamdulillah...rezeki anak2... Tiap manusia harus ingat & mensyukuri nikmatNya... Setiap ujian yang diberikan, mesti akan didatangkan dgn hikmah yang berganda... Yakinilah janji Allah... :-)

Hari ni layan sket order Mini Tradisional dari Cik Nor Shamera yang order thru FB AGAR-AGAR KERING ADAMSHOPPE . Juga testimoni dia k... :-)







  • October 31
  • Nor Shamera

    salam kak, akak dah pos?
    • Agar-agar Kering AdamShoppe

      dh pos dear, on 29.. tracking no. 201 65948 368 6. Skynet. Xdpt lg eak? mostly, selangor amek ms 1 hr je...klu akak hntr 29hb, spttnya sampai 30 tghr...
      • November 1
      • Nor Shamera

        salam kak, saya bru dpt semalam. bekas 5 ,5 pecah, berderai nak kuar kan. nasib ade bubble wrap. klu x, jenuh nak memungut
        time kasih
        • Agar-agar Kering AdamShoppe

          hish...nk kna komplen nih...sori sgt2 eak...
          • Nor Shamera

            lupe nak snap. saya dah buang sume bekas.hehe. warna hijau ngan kuning hancur teruk..he3
            x pe =) lg pun pakai pos =)
            • Agar-agar Kering AdamShoppe

              teruk diorg punggai tu...diikutkan, mini tradisional susah nk pecah...ni sampai hancur,mmg diorg baling sunggoh2 la ni...mogok xdpt bonus raya haji kot..huhuuuu
              • Nor Shamera

                =) saya kuar kat bekas hancur jer. agar2 tinggal dlm kotak. utk colour ijau. klu x de bubble wrap, jenuh jugak saya nak memungut. hehe. sedap. igt mcm nk order lg . thank ye
                • Agar-agar Kering AdamShoppe

                  alhamdulillah, tp rs bersalah gak kt shamera nih...xpala,apa2 nnt bleh pm je... :-)


                Alhamdulillah Shamera sgt memahami... thanx dear... :-)

                Tiada ulasan:

                Catat Ulasan

                KAMI DI SINI

                Kengkawan