Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Ahad, 13 Januari 2013

Tempahan Disember 2012

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah... Agar-agar Kering AdamShoppe semakin melangkah setapak... Buat ms ni, dengan tempahan yg menggalakkan, kami mula menambah kapasiti pembuatan. In shaa Allah. Memandangkan cuaca yg kurang menentu sekarang ni, kami tambah kapasiti mesin kepada 3 buah. Alhamdulillah... cumanya, still xleh nak buat ready stock sbb buat ms ni, order bln Februari, Mac dh queue. Alhamdulillah.

Lagi, bagi penggemar Nasi Lemak Mak Tok, the best nasi lemak in town akn beroperasi semula. In shaa Allah.So, yg dok kat Bukit Mertajam tu, jom lah... Nk beli nasi lemak ka, agar-agar kering ka... bolehla singgah ke gerai kecik kami bersebelahan Petronas Tanah Liat nanti, in shaa Allah.

Dah sampai tengah bulan Jan, baru nak upload order bulan 12...adoooiiillllaaaaaa...nk buat cmna...kekangan masa tp alhamdulillah.... :-D


25kg mini tradisional

Love (tekap) saiz S 1.5kg with flavour

2kg Mixed shape with flavour

Star (tekap) 1.5kg with flavour

1kg rose shape white & red for hantaran

3kgs mixed shape with flavour

1500 pack goodies with 30g mini traditional per pack
(gmbr snap ms in progress, dah siap, lupa lak nk snap....)
Alhamdulillah...itu je utk entry kali ni.... Sesapa yang berminat, boleh sms ke 010-548 0644 @ pm ke fb Agar-agar Kering Adamshoppe. Wassalam...

SEmoga kita semua mendapat berkat & rahmat dariNya... Amin... :-)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan