Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Khamis, 27 Februari 2014

Early Plan...

Assalamualaikum w.b.t & Salam sejahtera. ..

Buat masa ni tempahan dah mula masuk untuk bulan Mei... jangan x ingat.... bulan 6 kan cuti sekolah... Musim kenduri tu...

Kena pulak berdekatanlah pula dgn bulan Ramadhan al-Mubarak. Pejam celik pejam celik, sekejap ja masa berlalu kan...

Jadi, kami amatlah mengalu-alukan tempahan awal. U ols x susah hati, kami pun dapat plan dgn baik kan... al - maklumlah,  Agar-agar Kering AdamShoppe ni guna resepi asli dengan kaedah teknologi inovatif. Ceeeewah!

Yg rasa2 nak try Agar-agar Kering AdamShoppe ni dulu, boleh la hubungi kami melalui

1) talian 010-5480644 (sms/WeChat/Viber/LINE/WhatsApp lebih digalakkan utk pantauan. Lgpun, sy jarang jwb call. Selalu xsempat agkat.... heheheeee )

2) pm ke page kami www.facebook.com/messages/AdamShoppe

3) walk-in ke premis kami di No.1141 Jalan Abdul Kadir, Tanah Liat, Bukit Mertajam, Pulau Pinang. (bersebelahan Petronas Tanah Liat)
- sblm walk-in better set appointment dulu ya.... & tlg tepati tarikh & masa appointment. Bukan apa... masa tu ibarat nyawa kami... :-)

Kami ada pek sekecil 300g, 500g & 1kg. Jangan segan, jangan malu. In shaa Allah Agar-agar Kering AdamShoppe dapat menepati budget semasa u ols.

Untuk sebarang details, u ols boleh klik page2 yang kami sediakan di sebelah kanan website ya... in shaa Allah,  perniagaan ini dijalankan dengan tulus & jelas. :-)

Last but not least,
TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN & KEPERCAYAAN ANDA TERHADAP AGAR-AGAR KERING ADAMSHOPPE.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan