Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Jumaat, 14 Februari 2014

Gubahan Demi Gubahan...

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera....

Alhamdulillah... Dah lama x jenguk blog kesayangan tapak permulaan perniagaan kami ni. Mohon maap la sesangat ya.... Rezeki Allah.... Semenjak kami mengorak langkah buat gubahan agar-agar kering, kami semakin x cukup tangan memberikan yg terbaik utk u ols.

Apa2 pun, kami tetap beroperasi spt biasa. Kami sediakan page di sebelah kanan blog utk me mudahkan u ols dr segi harga, pilihan yg ada, caj dsbnya... Utk memudahkan kerjasama kita kan.... Nak tau perkembangan latest kami, boleh add kami di FB Agar-agar Kering Adamshoppe @ boleh jugak like page kami, AGAR-AGAR KERING.

Orait.... Jom kita cuci mata tgk our latest gubahan k....

Gubahan Agar-agar Kering warna Fuchsia-Turqoise-Purple

Lagi gambar gubahan? Boleh klik GUBAHAN AGAR-AGAR KERING ADAMSHOPPE.


Terima kasih atas sokongan & kepercayaan anda terhadap Agar-agar Kering Adamshoppe.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan