Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Selasa, 18 Mac 2014

Selamat Pengantin Baru March Eps 4

Assalamualaikum w.bt & Salam Sejahtera....

Lagi... ting ting ting.... (kelas sambung nnt ya...)

Hari ni nak upload peristiwa semalam.... cer cita...cer cita....

K. Eila, start beli dari Agar-agar Kering AdamShoppe dengan 500g berperisa.  Actually, sblm tu dh mintak book, tapi xsempat book. Jd, kendiannya dptla merasa Agar-agar Kering AdamShoppe nih. Alhamdulillah, kna dgn tekak K.Eila.

Then, K. Eila order lg utk kenduri di Kelantan, nk bg as special doorgift. 2kg Agar-agar Kering AdamShoppe berperisa.  K. Eila ada request sebekas gubahan, tp Adamshoppe dh fully booked, jd xdapek la nak memenuhi permintaan k. Eila. Jd, k. Eila pun tambah lagi 500g × 2 bekas, flavoured jugak...

So, meh tgk conversation history between Agar-agar Kering AdamShoppe & K. Eila k... attached herewith, botol doorgift hasil tangan k. Eila yg dh diisi agar-agar kering Adamshoppe & gubahan yg diolah dr kombinasi botol pelbagai saiz yg juga diisi dgn Agar-agar Kering AdamShoppe.

Mmg kreatif lah!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan