Sila maklum, gambar-gambar di dalam Blog ini adalah hak tetap Agar-agar Kering Adamshoppe. Sebarang penggunaan semula tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Selasa, 14 Oktober 2014

PEK MINI

Bismillah hirrahman nirrahim...

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera semua 😄

Lama sangat kan x bersiaran dari sini.... Kami ada ja.... Cuma sibuk sikit. 😅

Para pelanggan masih boleh hubungi kami melalui acc FB yang saya letakkan di sebelah kanan website ni.

Ramai kan yang ragu-ragu, takut banyak sangat kalau nak makan sampai 1kg. Sebenarnya, kami ada sediakan pek mini. Dah lama dah.... 😉

Kalau perasan, pada column sebelah kanan website pun ada page yang dikhaskan untuk sebutharga PEK MINI ni. Tapi kami ok ja....😙

PEK MINI
Harga yang dipaparkan tidak termasuk caj penghantaran

Saiz S
RM5
Berat +- 120g (tanpa perisa) @
+-100g (berperisa)

Saiz M
+-300g
RM10 (tanpa perisa)
RM12 (berperisa)

Saiz L
+- 600kg
RM18 (tanpa perisa)
RM20 (berperisa)

Saiz XL
+- 1kg
RM25 (tanpa perisa)
RM28 (berperisa)

Ok...? Untuk tempahan/belian, boleh hubungi kami secara bertulis. Samada nak pm di FB @ nak SMS/WhatsApp/WeChat/Viber/Telegram ke +6010548 0644. Saya tak pick up call ya....

Terima kasih atas sokongan & kepercayaan anda terhadap Agar-agar Kering AdamShoppe 😄

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KAMI DI SINI

Kengkawan